Atat Mazda6, cat si Mazda CX-7 sunt doua dintre modelele care s-au remarcat in segmentele lor atat prin design cat si prin performantele dinamice. SUV-ul crossover oferit de Mazda a fost rasplatit anul acesta cu distinctia “Cel mai 4x4 SUV” din Romania, iar Mazda6 a fost desemnata de cititorii revistei Auto Motor si Sport cea mai buna masina de clasa medie in cadrul competitiei “Best Cars 2008”.

Constructorul nipon a comercializat 321 de unitati CX-7 si 405 de unitati Mazda6 in aceasta perioada. Cumulat, acestea au reprezentat 30% din vanzarile companiei in intervalul ianuarie-noiembrie 2008 pe piata autohtona.

“Exista acum un motiv in plus pentru cei care sunt interesati de unele dintre cele mai puternice motorizari din oferta Mazda”, a declarat Dragos Grapinoiu, Marketing Manager Mazda. „Atat Mazda6, cat si SUV-ul CX-7 sunt doua modele reprezentative pentru companie. Acestea inglobeaza filosofia Zoom-Zoom si atributele clasice Mazda: design expresiv, sportivitate si fiabilitate”
, a mai completat Grapinoiu.

Mazda6 cu motorizarea de 2,5l benzina are un pret de pornire (cu toate taxele incluse) de 26.390 euro si o taxa de poluare de aproximativ 3.500 de euro, iar modelul CX-7 are un pret de pornire de 30.300 euro si o taxa de poluare de aproximativ 4.100 euro.