BMW Group va prezenta noul roadster BMW Z4 si primele modele hibrid X6 si Seria 7, la editia 2009 a Salonului Auto International din America de Nord (NAIAS), ce va avea loc la Detroit, potrivit companiei.

Cu accent pe premiera mondiala a noului BMW Z4 si pe prezentarea conceptelor de propulsie ale viitorului, BMW Group va expune noutatile anului urmator la salonul auto de la Detroit in perioada 11–25 ianuarie 2009.

Noul BMW Z4 este primul roadster BMW care propune un hardtop retractabil. Acoperisul din doua piese, realizat din panouri de aluminiu foarte usoare, se deschide si se inchide complet automat, in numai 20 de secunde.

Chiar de la inceput sunt disponibile trei versiuni de motorizari, toate de sase cilindrii in linie. Puterea motoarelor poate fi 150 kW/204 CP la BMW Z4 sDrive23i, 190 kW/258 CP la BMW Z4 sDrive30i si atinge un maxim de 225 kW/306 CP la BMW Z4 sDrive35i.

Mai multe detalii despre noul BMW Z4 gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.