Sotto ne prezinta cateva sfaturi referitoare la ce trebuie sa aveti in vedere cand va pregatiti masina de iarna.
A trecut deja ceva timp de cand am avut parte de primele ninsori la munte si curand le asteptam si in zonele joase, chiar daca acum este inca destul de cald. Evident, si iarna trebuie sa circulam si mai ales in acest anotimp nu vrem deloc sa avem probleme cu masina. Pentru a evita eventualele probleme trebuie sa tinem cont de cateva lucruri si se ne inspectam putin masinile. Iata cateva sfaturi:

  • Verificati calitatea antigelului din instalatia de racire. Trebuie sa aveti in vedere ca temperaturile pot cobori destul de mult, chiar daca pentru perioade nu prea lungi, iar antigelul trebuie sa reziste acestor temperaturi fara sa inceapa sa inghete. Daca aveti o masina relativ noua trebuie sa stiti ca aceasta vine cu antigel corect dozat in instalatia de racire. In schimb, daca pe parcursul verii ati avut probleme si ati mai completat cu apa, trebuie sa verificati pana la ce temperatura rezista lichidul din instalatie.

Tu cum ti-ai pregatit masina de iarna? Spune-ti parerea pe forum!


Mai multe sfaturi gasiti aici.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.