Pe durata celei de-a 3-a editii a Luxury Show (4-7 decembrie 2008), AutoItalia Group vine cu o oferta unica pe piata romaneasca: fiecare Quattroporte comandat pe durata expozitiei vine la pachet cu tot cu sofer.

Soferii vor insoti clientii noilor modele pe o durata de 6 luni, costurile salariale urmand sa fie suportate in totalitate de dealerul auto.

De asemenea, tot pe durata expozitiei, Maserati va oferi fiecarui cumparator de Granturismo si Granturismo S, cate un ceas exclusivist marca Audemars Piguet sau, in functie de preferinte, un set de cinci genti de calatorie marca Salvatore Ferragamo (pret de retail: 6.450 euro).

In Romania, in ultimii 5 ani, Autoitalia a importat 127 unitati Maserati: 58 Quattroporte, 41 Granturismo, 20 Coupe si 8 Coupe Sypder. In 2004, la Salonul Auto din Frankfurt, prin modelul Quattroporte, Maserati a reinventat categoria de "Luxury Sport Sedan".

Quattroporte a primit pana in prezent 47 de premii internationale, inclusiv in Romania, de la revista Autoshow, din cadrul trustului Burda Media.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.