Audi a prezentat versiunea cabrio a coupe-ului A5, impreuna cu sportivul S5 Cabrio.
Audi a prezentat primele fotografii si informatii oficiale despre cabrioletul A5, dezvaluit si sub cea mai sportiva forma a sa - S5. Masina va debuta la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie a anului viitor si va fi disponibila pe piata la scurt timp dupa aceea.

Definitia elegantei in stil cabrio? - Audi A5 si S5 CabrioNoul A5 Cabrio inlocuieste modelul A4 Cabrio si arata chiar mult mai bine, pentru ca provine dintr-un coupe care a starnit admiratia amatorilor de sportivitate premium. BMW a trecut la hardtop cu noua Serie 3 cabrio, dar Audi nu a urmat acest trend. A5 Cabrio dispune de un clasic soft-top, care se deschide in 15 secunde si se inchide in 17 secunde. In plus, soft-top-ul se pliaza atat de eficient in portbagaj, incat raman 320 de litri la dispozitie, pentru bagaje. Plierea/deplierea se poate face si in mers, la viteze de pana la 50 km/h.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.