Noua generatie a hatchback-ului nipon se adreseaza celor cu apetit catre sportivitate.
Noua Mazda3 a debutat oficial la Salonul Auto de la Bologna, lansarea pe pietele din Europa fiind programata pentru primavara anului viitor.

A doua generatie promite sa cucereasca si mai multi clienti decat predecesoarea sa, care oricum s-a vandut in aproximativ 1,8 milioane de exemplare, fiind cel mai de succes model Mazda, pe perioada productiei.

Mazda3 hatchback ataca in forta segmentul compactelorNoua generatie mizeaza mult pe designul sportiv, cu linii fluide, asemanatoare oarecum cu cele ale modelului Mazda6. Masina pare destul de masiva pentru dimensiunile pe care le are, datorita spoilerului fata cu grile foarte mari, fara a fi insa disproportionata.
Interiorul este lucrat mai atent si cu materiale mai bune calitativ, spun niponii, iar plansa de bord sportiva dipune de o noua sectiune in partea superioara, care integreaza display-ul sistemului de navigatie si cel al instalatiei audio.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.