Pentru ca Messenger-ul a devenit in ultimul timp un programel pe care multi il folosesc in fiecare zi, am realizat un subdomeniu unde poti gasi stiri, surse bune, plugin-uri si tot ceea ce te intereseaza despre minunatul software dezvoltat de Yahoo

Messenger: Tot ce iti trebuie pentru el!Messenger-ul s-a bucurat de succes si a inlocuit rapid vechiul Mirc, cu o interfata saraca si cu posibilitati reduse de distractie. Yahoo a venit cu excelenta idee de a oferi acces la toate serviciile sale prin intermediul unui singur ID. Astfel, fie ca te folosesti de mail sau vrei sa discuti cu prietenii tai pe Messenger, totul a fost simplificat.

Dupa ce ti-ai instalat aplicatia pe una dintre platformele dorite (Messenger suporta in unele versiuni chiar si Mac), poti sa-ti adaugi o serie de skin-uri, plugin-uri si emoticon-uri care vor face programelul si mai interesant!

Click aici si descopera toate trucurile pe care messengerul ti le poate oferi, fii cu un pas inaintea celorlalti!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.