Jumatate din baza materiala hoteliera a Romaniei este in momentul de fata sub standardele nationale, a declarat secretarul general al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania (FIHR), Mihai Rasnita

"Aspectul fizic precar al acestor unitati de cazare este completat de obicei de servicii de proasta calitate, rezultat al unui management prost", a precizat reprezentantul FIHR, citat de NewsIn. In opinia acestuia, o mare parte dintre hotelurile care nu intrunesc standardele nationale se afla pe litoral.

Pe de alta parte, presedintele Asociatiei Nationale a Organizatorilor Profesionisti de Conferinte Expozitii (RCB) a mentionat, pentru NewsIn, ca "asistam la o imbunatatire vizibila a hotelurilor de pe litoral, atat din puct de vedere al managementului si personalului, cat si al structurii fizice a unitatilor. Turistii sunt din ce in ce mai multumiti de calitatea structurilor de cazare, dovada stand nivelul de ocupare de 100% a acestora, pe timpul verii".

Potrivit celor doi reprezentanti ai ai industriei de profil, intr-un clasament al oraselor cu unitati de cazare "conforme" din tara, Capitala ocupa primul loc, urmata de Sibiu, Brasov, Cluj si Timisoara.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.