In cadrul operatiunii “Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe ” desfasurata de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei s-au inscris pana in prezent 191 de proiecte, in valoare de 27 milioane lei, se arata intr-un comunicat transmis luni de catre minister.
Potrivit ministerului, valoarea proiectelor depuse, nu acopera toata suma disponibila pentru acest apel de proiecte. Potentialii beneficiari care pot sa se inscrie pentru a obtine finantare nerambursabila, trebuie sa fie IMM-urile si ONG-urile, valoarea maxima a finantarii acordate fiind de 82.000 lei. Depunerea se face continuu in limita bugetului apelului si a perioadei de inregistrare a aplicatiilor.

De asemenea cheltuielile minime obligatorii implica achizitionarea unui calculator, impreuna cu sistemul de operare, pachetul software tip office si o aplicatie antivirus, o imprimanta, semnatura electronica, precum si cheltuielile de conectare la Internet broadband si cheltuielile pentru achizitionarea unui website de prezentare a companiei/ONG-ului - in cazul in care solicitantul nu are deja unul.

Cei interesati pot afla mai multe amanunte despre conditiile de eligibilitate pentru obtinerea finantarii si despre modalitatile de completare si transmitere a aplicatiei, consultand ghidul solicitantului pentru Domeniul Major de Interventie I „Sustinerea utilizarii Tehnologiei Informatiei si Comunicatiilor”, Operatiunea 3.1.1:„Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe”, disponibil pe site-ul MCTI, sectiunea “Ghidurile Solicitantului”, cat si pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale.

Inregistrarea proiectelor se face pe site-ul ministerului, iar depunerea lor se va face in termen de trei zile lucratoate de la inscriere, la registratura MCTI. Mai sunt trei saptamani pana la inchiderea apelului de proiecte pentru operatiunea “Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe ”.

Cei interesati de inscrierea proiectelor in cadrul operatiunii 3.1.1 “Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe” o pot face pana pe 22 august, ora 16.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.