ProTv este postul de televiziune ales de cei mai multi romani (32%) pentru a-si primi zilnic informatiile, in timp ce postul de radio aflat pe primul loc in topul preferintelor acestora este Radio Romania Actualitati, cu 29% din voturi, arata cel mai recent sondaj al INSOMAR

Pe de alta parte, in cazul presei scrise, cei mai multi dintre romani, respectiv o treime, prefera sa-si culeaga informatiile de actualitate dintr-un ziar local. Din presa centrala, urmatoarea alegere ar fi tabloidul Libertatea, cu 18% din voturi, urmat de Jurnalul National (15%), Adevarul (9%) si Evenimentul Zilei (8%).

Dintre televiziuni, postul generalist ProTv este preferat de aproape o treime din romani pentru informatiile de actualitate, atat din tara, cat si din strainatate, fiind urmat de postul de stiri Realitatea Tv, cu 22%, Antena 1, cu 16%, postul public TVR 1, cu 12% si de canalul specializat in stiri, Antena 3 cu 6%.

In clasamentul posturilor de radio, postul public este prima optiune, urmat de Europa FM, ales de 19% dintre participantii la sondaj. Aproximativ 13% dintre romani opteaza pentru informatiile date de un post local de radio, 12% aleg Kiss FM, iar 9% prefera informatiile date de Pro FM.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.