BCR Asigurari a lansat ieri asigurarea complexa a locuintei, care ofera protectie atat pentru casa, cat si pentru toate bunurile asiguratului, membrii familiei acestuia si raspunderea civila a familiei, se arata intr-un comunicat de presa. Programul cuprinde asigurarea bunurilor, a persoanei, raspunderea civila (in cazul in care apare obligatia legala sa se despagubeasca terte persoane - vecini, vizitatori, alte persoane aflate ocazional la locatia asigurata - carora li s-au produs prejudicii).

Produsul ofera si protectie suplimentara gratuita pentru acoperirea cheltuielilor necesare pentru inchirierea altei locuinte in perioada in care cladirea asigurata devine improprie locuirii, paguba produsa de inundare cauzata de neglijenta asiguratului, cheltuieli necesare pentru limitarea/prevenirea pagubelor si cele pentru expertiza daunei. Optional, in asigurare se pot cuprinde si alte persoane care locuiesc impreuna cu asiguratul, cheltuieli medicale efectuate ca urmare a producerii unui accident; raspunderea civila a asiguratului in calitate de chirias fata de proprietar.

De asemenea, se pot asigura cladiri in constructie, bani si bunuri de valoare, bunuri casabile, avarii accidentale la centralele termice, pierderea veniturilor din inchiriere, animalele de companie, carduri bancare in cazurile utilizarii neautorizate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.