Strandul va avea o capacitate de 5000 de persoane, trei bazine si un jaccuzzi, toate cu apa termala incalzite prin intermediul panourile solare instalate in incinta complexului.

Potrivit patronului Corsa Trans, Ioan Popa, lucrarile ar fi trebuit sa fie gata inca de acum o spatamana, insa ele au fost ingreunate de ploi. “Am investit mult, pentru ca am luat aproape totul de la zero. Am refacut bazinele, pentru ca erau fisurate si curgea apa din ele, plus ca am igienizat si modernizat absolut toate instalatiile”, a declarat, pentru NewsIn, Ioan Popa.

In noul complex urmeaza sa fie organizate si diverse evenimente mondene. “Am construit si o scena, pe care sa poata canta formatiile pe care le vom invita”, a dezvaluit omul de afaceri sibian.

Firma lui Ioan Popa a primit strandul (circa 1200 metri patrati) in concesiune pentru 49 de ani de la Clubul Sportiv Municipal Sibiu, insa el a fost revendicat de Biserica Evanghelica. Omul de afaceri sustine insa ca nu il afecteaza decizia de restituire, atata timp cat actul de cesiune este perfect valabil. “Eu stiu doar ca am concesionat terenul pentru 49 de ani. Am facut o investitie de care Sibiul avea nevoie. Restul nu ma intereseaza”, sustine Popa.