Sibiul va avea, incepand de sambata, un complex 'Aqua Magic', dupa opt ani in care in oras nu a existat niciun strand. Complexul va fi realizat in urma unei investitii de doua milioane de euro a companiei Corsa Trans, care detine mai multe spatii de cazare si la Costinesti.

Strandul va avea o capacitate de 5000 de persoane, trei bazine si un jaccuzzi, toate cu apa termala incalzite prin intermediul panourile solare instalate in incinta complexului.

Potrivit patronului Corsa Trans, Ioan Popa, lucrarile ar fi trebuit sa fie gata inca de acum o spatamana, insa ele au fost ingreunate de ploi. “Am investit mult, pentru ca am luat aproape totul de la zero. Am refacut bazinele, pentru ca erau fisurate si curgea apa din ele, plus ca am igienizat si modernizat absolut toate instalatiile”, a declarat, pentru NewsIn, Ioan Popa.

In noul complex urmeaza sa fie organizate si diverse evenimente mondene. “Am construit si o scena, pe care sa poata canta formatiile pe care le vom invita”, a dezvaluit omul de afaceri sibian.

Firma lui Ioan Popa a primit strandul (circa 1200 metri patrati) in concesiune pentru 49 de ani de la Clubul Sportiv Municipal Sibiu, insa el a fost revendicat de Biserica Evanghelica. Omul de afaceri sustine insa ca nu il afecteaza decizia de restituire, atata timp cat actul de cesiune este perfect valabil. “Eu stiu doar ca am concesionat terenul pentru 49 de ani. Am facut o investitie de care Sibiul avea nevoie. Restul nu ma intereseaza”, sustine Popa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.