OpenSkies, noua linie aeriana premium transatlantica a British Airways, a anuntat ca va opera curse zilnice intre Aeroportul International Schiphol din Amsterdam si Aeroportul John F. Kennedy din New York, incepand cu data de 15 octombrie 2008.

"Extinderea catre Amsterdam este deopotriva rezultatul importantei sale de capitala culturala si de afaceri a Europei continentale, si al oportunitatii de a aduce servicii premium calatorilor, pe o noua ruta peste Atlantic. Prin echiparea cu fotolii extensibile la clasa business pe ruta Amsterdam-New York, ca si prin oferta noastra unica PREM+ - o categorie noua de servicii, incluzand un fotoliu business cu grad de inclinare de 140 cm - dorim sa oferim un mix de calitate ridicata si de experienta premium calatorilor de afaceri si turistilor, deopotriva", a declarat Dale Moss, Managing Director al OpenSkies.

Biletele pentru cursa Amsterdam-New York vor fi disponibile spre vanzare de la inceputul lunii august.

Cursa zilnica decoleaza de pe Amsterdam-Schipol la 1:20 PM, cu sosire la New York-JFK la 3:35 PM, iar cursa de la New York- JFK decoleaza la 8:05 PM, cu sosire la Amsterdam-Schiphol la 9:40 AM in ziua urmatoare.

OpenSkies ofera clientilor servicii superioare, tarife competitive si calitate exceptionala. Ruta Amsterdam-New York va fi operata de avionul 757 al OpenSkies ce opereaza pe ruta Paris-New York.

Un 757 suplimentar din flota British Airways este in prezent modificat si se va alatura OpenSkies in momentul lansarii rutei spre Amsterdam, in toamna acestui an. Printre alte destinatii europene avute in vedere de linia aeriana se numara Bruxelles, Barcelona, Frankfurt si Milano.

Biletele vor fi disponibile spre vanzare la inceputul lunii august pe site-ul OpenSkies (www.flyopenskies.com), la Biroul de asistenta OpenSkies din Franta (Tel: 0800 91 21 28) si Olanda (Tel: 0800 0 22 77 93), la agentii de turism si pe toate canalele British Airways, inclusiv pe www.ba.com.

Finantata de British Aiways, OpenSkies este prima linie aeriana creata ca urmare a acordului Open Skies, ce permite companiilor aeriene sa opereze zboruri intre Uniunea Europeana si Statele Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.