In prezent, exista aproximativ un trilion de URL-uri unice pe Internet, dupa cum a anuntat si Google pe blogul companiei, insa numarul acestor adrese web ar putea fi mai mare de atat, potrivit MSN.com

Cifra nu ar putea fi relevanta din cauza faptului ca exista foarte multe site-uri care nu sunt transmise mai departe prin link-uri sau care sunt excluse in mod deliberat de motorul de cautare al Google.

Bineinteles, un trilion de URL-uri unice nu reprezinta acelasi lucru cu un trilion de pagini web unice, care sa aiba continut original.

“Un numar semnificativ de pagini web au URL-uri multiple, cu acelasi continut, sau URL-uri care sunt copii autogenerate ale acelorasi adrese web”, explica reprezentanti ai Google pe blogul companiei.

Chiar si dupa eliminarea duplicatelor, numarul URL-urilor unice ajunge la un trilion.

Insa, luand in considerare ca, aproape zilnic, paginile web individuale cresc cu cateva miliarde, numarul adreselor web ar putea fi mult mai mare decat este estimat in prezent.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.