Forza Rossa, partener oficial Ferrari in Romania, a vandut cele 15 unitati alocate anul acesta pe plan local si are 30 de comenzi in asteptare pentru urmatorii doi ani la anumite modele

Forza Rossa a vandut toate unitatile alocate anului 2008. Deja se iau comenzi pentru anul 2009 si chiar 2010 pentru anumite modele. "Asa cum a promis la vizita de la Bucuresti, Luca di Montezemolo, ne asteptam in urmatorii ani ca unitatile alocate Romaniei sa creasca de la 15 Ferrari anual la 40-50 de unitati”, a declarat, pentru Wall-Street, directorul de comunicare al Forza Rossa, Roxana Valcu.

Potrivit Forza Rossa, in prezent pe strazile din Romania circula aproximativ 80 de masini Ferrari. Cel mai intalnit model in Romania este F430. Cel mai puternic model de strada este F430 Scuderia, care are 510 cai putere si ajunge la 100 km/h in 3,7 secunde. Forza Rossa a livrat in Romania un model F430 Scuderia la inceputul anului 2008.

Pentru mai multe detalii despre modelele ferrari si preturile click aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.