In primul trimestru al anului 2005 au fost vandute 2.167.764 de roviniete pentru toate categoriile de vehicule, atat pentru utilizatorii romani, cat si pentru cei straini.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a incasat 2.870 de miliarde de lei, bani destinati lucrarilor de reparatie si intretinere, pentru garantarea unor imprumuturi externe si pentru modernizarea unor drumuri situate pe coridoarele de transport pan-europene.

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale reaminteste conducatorilor auto ca rovinieta poate fi achizitionata in orice perioada a anului in functie de momentul in care acestia utilizeaza reteaua de drumuri nationale.

Spre exemplu, daca posesorul unui autoturism nu circula pe drumurile nationale pana in luna iuli,e va cumpara rovinieta doar incepand cu aceasta luna, valabilitatea rovinietei incepand de la data declarata de posesorul vehiculului, dar care nu trebuie sa fie mai mare de 30 de zile de la momentul achizitiei si expira peste 12 luni.

Rovinieta poate fi cumparata din locatii ca oficii postale, benzinarii, subunitati ale Companiei de Autostrazi si Drumuri si sucursale CEC.

Mai multe informatii despre rovinieta si adresele punctelor de distributie puteti obtine accesand adresa de web www.andnet.ro.

Documentele necesare la achizitionarea rovinietei sunt certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a vehiculului, in copie sau original, dupa caz, iar pentru autovehiculele in sistem leasing este nevoie de o copie a contractului, iar persoanele juridice vor prezenta si o copie dupa certificatul unic de inregistrare a societatii.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.