Tot mai mult in ultima perioada, oamenii incep sa devina constienti de stresul pe care il acumuleaza intr-o zi de lucru la birou, in fata calculatorului si cauta metode prin care sa se elibereze de presiune, dar si de complicatiile ce pot sa apara odata cu aceasta.

Una dintre cele mai inovative si eficiente metode de deconectare este masajul "on call", consacrat in strainatate si care incepe sa devina practic si la noi in tara, oferind angajatilor romani ocazia sa simta pe pielea lor efectele unui masaj la birou, comandat prin telefon.

Serviciul este destinat in special celor care au job-uri ce presupun munca in fata calculatorului, multe ore petrecute la birou si prezinta drept beneficii prevenirea bolilor profesionale cauzate de sedentarism, crescand in acelasi timp puterea de concentrare si calitatea muncii desfasurate.

Masajul "la birou" are o durata de 10-15 minute si nu necesita un spatiu special amenajat, fiind necesar doar scaunul special al terapeutului ce ocupa o suprafata de cel mult 1.5 metri patrati.

Care sunt beneficiile acestei terapii si ce metode complementare de relaxare recomanda specialistii, aflati aici.