IpoteciDirect si-a anuntat oficial intrarea pe piata brokerajului de credite garantate cu ipoteca din Romania, piata pe care vrea sa ajunga lider pana in 2012, dupa cum a declarat directorul general Vlad Ardeleanu in cadrul evenimentului prilejuit de lansarea pe piata autohtona

Serviciul IpoteciDirect a fost lansat in mai 2008, cand s-a lansat primul Centru Ipotecar in Bucuresti, iar la 1 iulie head-office-ul a devenit operational.

Investitia initiala este preconizata in jurul valorii de 1,6 milioane de euro, dar care va fi facuta esalonat dupa cum a mentionat Ardeleanu.

Targetul pentru anul in curs tinteste o intermediere a creditelor in valoare de 18 milioane de euro.

In 2009, compania se va concentra si pe dezvoltarea catre orasele importante din Romania, iar in aceasta etapa, dezvolta o echipa de 100 de consultanti financiari, cu experienta in industrie, insa cu timpul vor fi recrutati si incepatori pentru care compania va oferi cursuri de pregatire.

Compania de brokeraj de credite cu ipoteca lucreaza cu 14 banci si intentioneaza sa colaboreze cu toate institutiile bancare din Romania, dupa cum a declarat directorul general IpoteciDirect. Pana acum, rata de aprobare a dosarelor de creditare este de 81% intr-o piata in care media aprobarii contractelor de credite este de 70%, iar timpul de procesare al acestora este de 26 de zile.


Despre autor:

Sursa: Moneybox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.