Business 8 Iulie 2008 04:53
Rompetrol Downstream va folosi fondurile pentru cresterea cotei de piata, pana la 30%, in urmatorii patru ani
Rompetrol Rafinare va participa la majorarea capitalului social al Rompetrol Downstream cu echivalentul in lei a sumei de 70 de milioane de dolari, potrivit unei decizii aprobate luni de actionarii companiei. „Majorarea capitalului social al Rompetrol Downstream va putea fi facuta printr-o singura hotarare a Adunarii Generale Extraordinare a Asociatilor sau prin hotarari succesive, pana la concurenta sumei de 70 de milioane de dolari“, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Bursei de Valori Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor companiei, Rompetrol Downstream a solicitat actionarului majoritar - Rompetrol Rafinare - realizarea unei majorari a capitalului cu 70 de milioane de dolari pentru sustinerea extinderii retelei de distributie a carburantilor (retail si wholesale), dar si pentru dezvoltarea de noi servicii si produse.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.