Business 8 Iulie 2008 04:51
O noua tentantiva de phishing a vizat, luni, clientii Raiffeisen Bank, care au primit e-mailuri prin care li se cerea sa aplice la un nou program de securitate a conturilor
Clientii erau indemnati sa introduca codul si parola de utilizator Raiffaisen Online, precum si numarul cardului de debit. Dupa completarea acestor date, si dupa apasarea butonului "Confirma verificarea", acest mesaj este redirectionat catre pagina reala de internet a Raiffeisen Online, relateaza hotnews.ro.
Iata mesajul complet.

"Stimate utilizator Raiffeisen Bank,
Va informam ca securitatea pe care Raiffeisen Bank o ofera a fost sporita! Din acest moment verificarea validitatii accesului la contul dumneavoastra online nu se mai face in cadrul unei pagini speciale in interiorul web-site-ului nostru, ci printr-un formular care este trimis ca atasament la un email. In acest fel accesul persoanelor neautorizate este imposibil, iar securitatea sporita oferita de tipul de encriptare al datelor SSL ridica notiunea de securitate online la cel mai inalt nivel.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.