Concursul "Masina numarul 1 in Romania", organizat de revista Auto Mondial, si-a desemnat castigatorii, ierarhia fiind stabilita exclusiv in urma voturilor publicului larg, inregistradu-se peste 5000 de voturi, pana pe 15 aprilie cand a fost oprita votarea.

Dintre cele saisprezece masini participante la concurs, cele mai multe voturi le-a obtinut Dacia Logan, aleasa de 1.247 dintre participanti, urmata la mica distanta de Peugeot 407, cu 1.197 de votanti si Kia Picanto, care a obtinut 500 de voturi.

Un numar considerabil de voturi au mai primit si Opel Astra - 433 , Alfa Romeo GT - 401, Audi A6 - 283, Citroen C4 - 268 sau BMW seria 1 - 178 de voturi.

Concursul a fost organizat cu scopul de a permite potentialilor clienti sa isi exprime liber preferintele in ceea ce priveste oferta de autombile noi de pe piata auto din Romania, totodata, concursul oferind importatorilor si constructorilor de automobile din Romania o imagine a pulsului pietei.

Banii Nostri

Sursa: Banii NostriTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.