Liderul pieței imobiliare din Austria, compania Krammer&Wagner, va inaugura în luna aprilie 2009 Militari Shopping, un mall ce va funcționa în zona de vest a Capitalei (Bulevardul Iuliu Maniu nr. 536-560), de 49.500 de metri pătrați închiriabili, informează compania. Noul centru comercial, care va presupune o investiție de aproximativ 70 de milioane de euro, va găzdui branduri de renume, printre care unele în premieră pe piața autohtonă. Este vorba, de exemplu, de C&A, Decathlon sau Charles Vögele. La acestea se vor adăuga nume precum Humanic, Media Galaxy sau Auchan.

“Mall-ul va avea o suprafață închiriabilă de 49.500 de metri pătrați și 2.300 de locuri de parcare.
Publicitate

Magazinele vor avea suprafețe de la 50 până la 2.000-3.000 de metri pătrați. Printre chiriași se numără Auchan, C&A, Decathlon, Hervis, Humanic, Charles Vögele și Media Galaxy“, a declarat Manfred Wagner, managing partner la Krammer&Wagner.

De asemenea, din informațiile dezvoltatorului, Militari Shopping va deservi aproximativ 500.000 de locuitori din sectorul 6, dar și din zonele limitrofe și va concura cu Plaza România, situat la intersecția cartierelor Drumul Taberei și Militari, precum și cu viitorul Cotroceni Park, care se construiește tot în sectorul 6, la intersecția dintre Bulevardul Timișoara și Str. Vasile Milea. Ca mărime, după ce la Plaza România se vor finaliza lucrările de extindere, Militari Shopping va fi al treilea.