Business 1 Iulie 2008 03:24
Proiectul de retail „Vitantis Shopping Center“ lanseaza, astazi, hipermarketul Carrefour, primul Technomarket din Bucuresti si o galerie de magazine
36 de case de marcat si 2.000 de locuri de parcare
Cel de-al 6-lea hipermarket Carrefour din Capitala se deschide, astazi, de la ora 9.00, in cadrul proiectului de retail „Vitantis Shopping Center“, in sectorul 4, pe Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7 A. Inaugurarea hipermarketului coincide cu deschiderea primului Technomarket din Bucuresti si a unei galerii de magazine. Carrefour Vitantis respecta conceptul comercial deja consacrat, avand 36 de case de marcat si 2.000 de locuri de parcare, puse gratuit la dispozitia clientilor. Desi are un format mai mic, de 4.000 de metri patrati, pe rafturi se vor putea regasi toate produsele disponibile intr-un Carrefour tradit ional, de 8.000 de metri patrati. Oferta produselor nealimentare va fi insa limitata la nevoile de baza ale consumatorilor. Consumatorii vor putea gasi aici produse electrice si electrocasnice, articole sportive, dar si carti, muzica, filme sau jucarii.

O investitie de 12 milioane de euro
Investitia totala in acest hipermarket, pentru care s-au creat 300 de locuri de munca, este de aproximativ 12 milioane de euro. Prin formatul mai mic, hipermarketul Carrefour Vitantis isi propune sa satisfaca nevoile de proximitate si accesibilitate ale locuitorilor din zona Vitan. Carrefour Vitantis este cel de-al 15-lea hipermarket Carrefour din Romania. Liderul pe formatul de hipermarket din Romania va continua strategia de dezvoltare, in perioada 2008-2009, prin deschiderea a noi hipermarketuri, in Oradea, Buzau, Sibiu, Deva, Braila, Iasi, Constanta si Bucuresti (Berceni). Investitorul Vitantis, parte a grupului Equest, a dedicat acestui proiect, cu o suprafata inchiriabila de 35.000 de metri patrati, suma de 70 de milioane de euro.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.