easyJet a castigat premiul "Cea mai buna companie low-cost" la premiile anuale OAG Airline Industry Awards care recompenseaza cele mai apreciate si inovative linii aeriene si aeroporturi, avand la baza voturile pasagerilor de pe tot globul care calatoresc frecvent.
Niciun operator european nu a obtinut pana in prezent premiul de "Cea mai buna companie low cost", Southwest, jetBlue si Virgin Blue fiind cei care au beneficiat de aceasta onoare in ultimii zece ani. Premiul are o valoare speciala deoarece clientii OAG din clasa business sunt cei care au plasat easyJet in fruntea industriei de profil in ultimele 12 luni.

"Acest premiu are o valoare aparte. Este pentru prima oara cand o linie aeriana europeana castiga acesta prestigioasa distinctie, avand niste competitori redutabili precum jetBlue si Southwest", a declarat Andy Harrison, CEO easyJet, in cadrul festivitatii de premiere OAG Airline Industry Awards.

"Acum cativa ani ne-am propus sa devenim cea mai buna companie low-cost din lume", a adaugat Andy Harrison. "Acest premiu nu inseamna ca ne-am atins obiectivul, el fiind totusi o confirmare foarte importanta pentru noi. El dovedeste ca parcurgem pasii potriviti in acesta directie si oferim serviciile adecvate pasagerilor nostri, in mod particular celor din categoria business. Este foarte important mai ales din perspectiva incurajarii calatorilor sa aleaga easyJet in favoarea British Airways si a celorlalti operatori clasici. Un rol foarte important la aceasta reusita il au echipajele noastre de zbor care fac diferenta oferind servicii la cele mai inalte standarde".

Despre premiile OAG Airline Industry

Recunoscute la nivel mondial ca un eveniment de importanta majora in industria de profil, OAG Airline Industry Awards premiaza cele mai apreciate si inovative linii aeriene si aeroporturi si au la baza voturile pasagerilor “frequent flyer” de pe tot globul. Pentru castigatori, aceste premii reprezinta o recunoastere publica bazata pe opiniile celor mai importanti pasageri asupra produselor si serviciilor oferite de catre companiile aeriene.

Despre easyJet

easyJet este liderul companiilor aeriene low-cost din Europa, avand in prezent 162 de aeronave care acopera 385 de rute intre 103 aeroporturi din 26 de tari. easyJet a transportat peste 40 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.