Vizionarea meciurilor impreuna cu ceilalti colegi poate aduce un plus de performanta cand vine vorba de munca in echipa
In mod inevitabil, Campionatul European de Fotbal a ridicat gradul de absenteism la serviciu si cererile de concediu si a scazut, per ansamblu, randamentul angajatilor la locul de munca. Expertii de pe piata serviciilor de resurse umane considera ca in cazul unei victorii a echipei nationale angajatii pot lucra a doua zi cu circa 15% mai eficient, in timp ce o infrangere va reduce moralul si cheful de munca. In acelasi timp, gradul de absenteism in cazul barbatilor poate creste cu pana la 25% la locul de munca in timpul desfasurarii competitiei sau meciurilor. La acest turneu final nu am putut proba varianta cu victoria.
„In cazul unei victorii a echipei nationale la un turneu important, cum este cel din Austria si Elvetia, productivitatea muncii poate creste cu circa 15% pentru ca va exista un spirit de invingator. In cazul unei infrangeri insa, angajatii microbisti vor fi demoralizati, ceea ce va scadea randamentul”, a declarat pentru Gandul Daniela Necefor, managing partner al companiei de consultanta Total Business Solutions.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.