Actionarii au votat, simbata, dividendele aferente anului precedent, in cadrul celei de-a doua convocari a Adunarii Generale Ordinare ale Actionarilor, potrivit unor surse din piata citate de Mediafax. Astfel, actionarii SIF Oltenia si SIF Transilvania vor primi un dividend brut de 650 de lei pe actiune, iar valoarea stabilita in cadrul SIF Moldova a fost de 600 de lei pe actiune. Consiliile de administratie ale SIF Muntenia si SIF Banat-Crisana au propus Adunarii Generale a Actionarilor acordarea unui dividend brut de 500 de lei pe actiune.

Actionarii SIF-urilor au mai dezbatut bugetele de venituri si cheltuieli pentru acest an, precum si stabilirea datei pentru identificarea actionarilor care au dreptul de a incasa dividende si care vor beneficia de efectele hotaririlor.

Actiunile societatilor de investitii financiare au fost suspendate, vineri, de la tranzactionare, potrivit regulamentelor BVB, pentru desfasurarea intilnirilor actionarilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.