Business 28 Mai 2008 12:36
Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est a lansat noul serviciu de transfer pentru pasagerii curselor din capitala si din Cluj-Napoca. Toti pasagerii Wizz Air care calatoresc din si catre Aeroportul Baneasa si Aeroportul International Cluj-Napoca pot beneficia de transport pana in puncte centrale din cele doua orase.
Transferul se face prin intermediul unor microbuze sau autobuze, care fac legatura intre Aeroportul Baneasa si Piata Romana din Bucuresti si intre Aeroportul International Cluj-Napoca si Piata Unirii din Cluj.
Noul serviciu este integrat in procesul de rezervare, iar plata se poate realiza odata cu cea a biletului, nefiind necesara o tranzactie suplimentara.

Orarul de transfer se aliniaza programului de zbor al Wizz Air, serviciul fiind disponibil pentru toate cursele companiei. Pretul pentru o singura calatorie in Bucuresti este de 24 RON (48 RON tur-retur) si de 18 RON (36 RON tur-retur) in Cluj.

Wizz Air a deschis recent cea de-a doua baza operationala din Romania, la Cluj-Napoca. Baza din Transilvania are in dotare o aeronava A320 noua si echipaj local. Compania opereaza zboruri pe 16 rute internationale si pe o ruta interna de pe trei aeroporturi din Romania - Bucuresti Baneasa, Aeroportul International Cluj Napoca si Aeroportul din Targu-Mures.

Bilete pentru toate zborurile pot fi procurate accesand site-ul wizzair.com sau apeland call center-ul Wizz Air la 0903 900 313 (numar valabil doar in Romania).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.