Business 28 Mai 2008 10:30
Hercesa Inmobiliaria, proprietarul fostei fabrici de paine Titan, se afla in negocieri avansate pentru achizitionarea unui teren in zona Unirii din Capitala, pe care intentioneaza ca, anul viitor, sa construiasca un hotel cu 12 etaje, au declarat pentru Business Standard reprezentanti ai companiei.
“Suprafata terenului este mai mica de 1.000 de metri patrati si inca nu am stabilit valoarea de investitie. Probabil vom avea mai multe detalii dupa definitivarea proiectului”, a spus Alejandro Solano Gallego, directorul general al Hercesa Romania, potrivit editiei de marti a cotidianului Business Standard.
Compania are in dezvoltare peste 5.200 de apartamente, in patru proiecte imobiliare distincte. Hercesa este o companie de dezvoltare imobiliara cu o experienta de 30 de ani pe piata si cu sediul central in Spania. Este implicata, in special, in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si este prezenta pe piata romaneasca din anul 2004. Pana in prezent, investitiile companiei in Romania se ridica la 60 milioane de euro.

Compania dispune la momentul actual de 16,5 milioane de metri patrati de teren, in Spania, Romania, Portugalia si in alte tari, si intentioneaza sa construiasca mai mult de 30.000 de locuinte in urmatorii ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.