Business 23 Mai 2008 17:10
JCI Romania vine in intampinarea tinerilor cu spirit antreprenorial cu un proiect unic pe piata romaneasca: Best Business Plan 2008.
Best Business Plan 2008 se doreste a fi o competitie la nivel international, ce include sesiuni de training profesionist, sustinute de specialisti si oameni de afaceri din domeniul Antreprenoriatului. pentru a afla mai multe, click aici.

Participantii trebuie sa aiba intre 18 si 35 de ani si pot fi tineri profesionisti sau studenti, conditia fiind ca planul de afaceri cu care se prezinta sa nu fi fost inca implementat de catre autori. Proiectele participante vor fi evaluate de catre un juriu constituit din reprezentanti ai organizatiilor partenere JCI, ai firmelor si fondurilor de investitii, precum si din jurnalisti de afaceri. Pentru a putea demara mai usor businessul, castigatorii vor beneficia de consultanta de specialitate si vor primi recomandari pentru a gasi investitori.
Sesiunea de training va avea loc in perioada 27-29 mai, intre orele 15:00-21:00, in cadrul Facultatii de Litere Bucuresti, iar inscrierile se pot face in perioada 15 - 30 mai, pe adrea de email bbp2006@jci.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.