Sedinta de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) de maine, 22 aprilie, se va desfasura fara ca investitorii sa poata jongla cu actiunile celor cinci Societati de Investitii Financiare (SIF). Acest "fenomen" are loc o singura data pe an, cand detinatorii sunt convocati la Adunarea Generala a Actionarilor (AGA). Astfel ca SIF 1 (Banat-Crisana Arad), SIF 2 (Moldova Bacau), SIF 3 (Transilvania Brasov), SIF 4 (Muntenia Bucuresti) si SIF 5 (Oltenia Craiova) vor fi suspendate de la tranzactionare in zilele de 22 si 23 aprilie. Ca de fiecare data, sedintele AGA ordinare anuale au prevazute pe ordinea de zi discutarea rezultatelor financiare pe anul trecut, descarcarea de gestiune a administratorilor, numirea Consiliilor de Administratie, aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli etc.

Tot maine, vor mai avea loc AGA ordinare anuale - evenimente care implica suspendarea de la tranzactionare - la societatile Mechel Targoviste, UAMT si Sinteza Oradea, iar emitentul Otelinox Targoviste va prezenta rezultatele financiare pe 2004. Pentru ziua de sambata, 23 aprilie, sunt programate AGA ordinare anuale la Zimtub Zimnicea, Siretul Pascani, Prodplast Bucuresti si Banca Carpatica Sibiu, iar duminica Otelinox Targoviste va prezenta rezultatele financiare pe primul trimestru din 2005.

Sursa: Curentul.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.