Business 7 Mai 2008 16:46
In circa trei saptamani se va da un raspuns concret referitor la stabilirea unei uzine Mercedes in Romania, a declarat omul de afaceri Ion Tiriac, care importa marca Mercedes-Benz prin divizia auto a Tiriac Holdings, conform NewsIn.
Conducerea Daimler a anuntat recent ca va decide anul acesta unde anume va fi localizata noua uzina Mercedes in Europa de Est.

Thomas Weber nu a confirmat informatiile aparute deja in presa, conform carora Romania ar fi candidata favorita in alegerea locatiei si a precizat doar ca fabrica se va construi "in estul Europei".

Weber a adaugat ca sunt evaluate mai multe posibile locatii iar decizia finala va fi luata in cursul acestui an.

"Nu e vorba numai de costuri, ci si daca regiunea unde va fi construita fabrica poate oferi atat forta de munca necesara, cat si baza de aprovizionare si logistica de care compania are nevoie", a declarat Thomas Weber, directorul departamentului de cercetare si dezvoltare al companiei


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.