Business 2 Mai 2008 01:34
Grupul de comunicare Aegis Group plc a anuntat joi ca a acceptat sa achizitioneze compania romaneasca Tempo Media, pentru o suma nementionata, afacerea depinzand de primirea unor aprobari din partea autoritatilor de reglementare a pietei.

Tempo Media a fost creata initial ca divizia media a agentiei romanesti de publicitate Tempo Advertising SRL, una dintre cele mai importante companii de publicitate independente din regiune, afirma
comunicatul.

Dupa aceasta achizitie, Tempo Media va fi integrata in divizia Aegis Media, urmand a fi redenumita in Vizeum pentru a se alatura retelei Vizeum stabilite de Aegis in 43 de piete, de la lansarea din 2003.

Din portofoliul de clienti ai Tempo Media fac parte o serie de clienti internationali si locali precum Tuborg, Carlsberg, Skol, Orangina, Granini, Alka, Nutline, Baneasa, Boom, Cetelem (BNP Paribas) si Kiwi Finance.

Romania devine, conform comunicatului emis de grup, o economie foarte importanta pentru sectorul publicitar.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.