Business 1 Mai 2008 11:50
Grand Prix One va aduce in premiera in Romania conceptul de outlet shopping pe segmentul de produse de lux, incluzand magazine ale marilor marci de lux internationale, ce activeaza pe segmentele de moda, accesorii, parfumerie, bijuterii, ceasuri, cadouri.
Universul Grand Prix One va oferi si clientilor romani posibilitatea de a experimenta distractia plina de adrenalina care inconjoara lumea curselor de masini, dandu-le in acelasi timp si sansa de a se bucura de exclusivitatea unora dintre cele mai cunoscute brand-uri din moda europeana.

Idee dezvoltata de catre pilotul Jarno Trulli, Grand Prix One este un complex de retail de moda realizat la standarde europene, echipat cu un hotel international, showroom-uri pentru masini si motociclete, un circuit de curse auto care va servi atat pentru cursele de masini cat si pentru testarea automobilelor si motocicletelor expuse.

Romania este doar una dintre cele sase locatii unde reprezentantii lantului Grand Prix One si-au anuntat intrarea, printre acestea amintind Canda, China, Australia si Noua Zeelanda. Primul centru se afla inca in constructie in Pescara, Italia.

Avand o suprafata construita de peste 200.000 mp, Grand Prix One va avea facilitati care vor satisface gusturile tuturor, in acelasi timp ramanand fidel filozofiei pe care a fost construit, aceea de a oferi o experienta de shopping de neuitat. Elementul unic al centrului il reprezinta faptul ca imbina in mod inteligent facilitatile de retail cu cele comerciale. Una dintre cele mai mari atractii o reprezinta galeria de cumparaturi intinsa pe o suprafata de 60.000 mp. De asemenea, complexul include mai multe showroom-uri auto, restaurante, cafenele, terenuri de joaca pentru copii, dar si un hotel si o cladire de birouri.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.