Romanii devin tot mai interesati de tranzactionarea de actiuni listate pe bursele internationale. Marile tranzactii de pe pietele financiare internationale, cresterile spectaculoase de pret ale unor emitenti puternici cu rezonanta globala ii determina pe multi sa se gandeasca serios la o investitie in astfel de instrumente profitabile si cu previziuni solide.

Cum poti cumpara actiuni Google, JP Morgan sau Citigroup Inc.? Solutia este data de doua din firmele de brokeraj care activeza pe piata de capital romaneasca.

“Cei care doresc sa efectueze operatiuni cu actiuni Google pot cumpara direct aceste instrumente financiare, printr-un broker care opereaza la New York Stock Exchange, sau pot cumpara CFD-uri pe actiunile Google (Contract For Difference) oferite de Vanguard prin platforma StartradeXT”, ne-au explicat reprezentantii Vanguard.

De asemenea, KTD Invest a pus la dispozitia clientilor o platforma de tranzactionare a actiunilor straine, in parteneriat cu SaxoBank din Anglia.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.