Trei participanti la Raliul Europei Centrale-Dakar Series s-au ranit ieri in timpul probei speciale, care se desfasoara in judetul Maramures, transmite NewsIn.

Prima dintre victime, un motociclist german, a suferit o plaga deasupra genunchiului dupa ce a cazut cu motocicleta. Directorul medical din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, Sabin Nemes Bota, a declarat ca starea motociclistului este buna si nu a necesitat internarea in spital.

Potrivit acestuia, la spital a mai fost adus un copilot, are a suferit o contuzie lombara. Reprezentantul spitalului nu a putut insa oferi detalii despre cel de-al doilea ranit. Sabin Nemes Bota a mai spus ca spitalul a fost informat ca inca o persoana ranita in timpul probei speciale este ranita si trebuie sa soseaca la spital.

Luni, in prima zi a etapei Raliului Europei Centrale, care desfasoara in tara noastra, un motociclist spaniol a cazut intr-o rapa si a fost transportat la spitalul din Baia Mare cu elicopterul. Spaniolul, motociclistul Marc Coma, fost castigatorul al Dakar in 2006, a fost nevoit sa abandoneze competitia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.