PRIME Romania organizeaza cea de-a saptea editie PR Tea, cu tema “Relatii publice mai cu dichis - PR-ul cultural”.

Evenimentul este adresat atat studentilor, cat si celor interesati de domeniul Relatiilor Publice, va avea loc miercuri, 23 aprilie, ora 19.00, la Ceainaria Carturesti.

Invitatele PR Tea, Carmen Croitoru, profesor de marketing cultural la UNATC si consilier la Ministerul Culturii si Cultelor, impreuna cu Claudia Cirlig, PR Manager la TNB, vor intra in dialog cu participantii, pentru a discuta despre PR-ul cultural, care este inca un domeniu nou, in curs de dezvoltare si cu o vizibilitate redusa.

“Vom afla cum se face PR pentru arte, muzica, filme si locuri, daca se folosesc cunostintele din "scoala clasica" a PR-ului comercial, ce inovatii sau trenduri distingem in interiorul practicii, dar si cum sau daca se consuma cultura in Romania”, a declarat Alice Teodorescu, coordonator PR Tea.

In plus, vom incerca sa invatam ce trebuie sa facem pentru a utiliza resursele culturii noastre in favoarea dezvoltarii unui public interesat, in speta, de aceasta arie si ne vom centra atentia, pe cat posibil, asupra investitiilor care se fac in acest domeniu.

Evenimentul PR Tea este organizat de PRIME Romania, Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare cu sprijinul Carturesti, editura Polirom, Sapte Seri, Metropotam, Wall-Street & 9AM, Studentie.ro, IQads, Student FM si Smart FM. Pentru mai multe detalii puteti accesa blogul evenimentului, www.prtea.wordpress.com, iar pentru a participa la acest eveniment va puteti inscrie la adresa prtea_inscrieri@yahoo.com pana pe 22 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.