Membrii Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti (CCIRB) au decis ca Departamentul Bucuresti sa dobandeasca personalitate juridica si sa devina Camera de Comert a Municipiului Bucuresti (CCIB). Noua organizatie este o structura autonoma, neguvernamentala, destinata promovarii intereselor membrilor sai. Totodata, este continuatoarea de fapt si de drept a CCIB, infiintata in 1868.

CONDUCEREA

Presedintele CCIB este Stefan D. Popa, presedintele Sectiunii Servicii, iar in functiile de vicepresedinti au fost confirmati Constantin Rasnoveanu, si Nicolae Vasile. Comerciantii bucuresteni contesta in continuare HG nr. 95/2005, prin care Guvernul a infiintat nelegal o Camera a Bucurestiului. Participantii la Adunarea Generala a CCIB au spus ca se va adresa Guvernului Romaniei cu solicitarea de a se recunoaste in mod expres personalitatea juridica a CCIB prin completarea HG nr. 799/1990.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.