Majoritatea locurilor de munca oferite vizeaza studentii si tinerii cu experienta minimala in sistemul bancar.

Citeva banci importante din Romania cauta angajati la Tirgul BankingJobs care are loc in perioada 17-19 aprilie la Institutul Bancar Roman. Cele 13 institutii de credit prezente la eveniment orfera locuri de munca in toata tara, in special tinerilor fara experienta insa au scos la bataie si posturi de middle- management pentru persoanele care au mai lucrat in sistemul financiar-bancar. Salariile oferite pornesc de la 1.200 de lei in medie pentru tinerii fara exeperienta si ajung la peste 1.500 de euro in cazul persoanelor care au mai lucrat in mediul financiar-bancar. Analistii de risc si specialistii in IT sunt printre cei mai cautati.

Organizatorii tirgului sunt portalurile financiare www.bankingjobs.ro si www.bankingnews.ro in colaborare cu Institutul Banca Roman(IBR). Cele mai importante doua banci care participa la tirg sunt BRD si Unicredit Tiriac. Cele doua cauta impreuna aproximativ 2000 de angajati. “Oferta se adreseaza atit proaspetilor absolventi, tinerilor debutanti, cit si candidatilor la posturile de specialisti din toate domeniile: comercial, finante-flux, gestiune-riscuri sau functii suport, cum sunt de exemplu posturile din IT”, declara oficialii departamentului de Resurse Umane din cadrul bancii franceze.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.