Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Bechtel va primi, integral, in perioada urmatoare, cele 200 milioane euro care trebuie alocate, pana la jumatatea anului, pentru continuarea lucrarilor la autostrada Transilvania, relateaza NewsIn.

"Pe prima jumatate a lui 2008 avem obligatia sa finantam cu aproximativ 200 de milioane de euro din suma totala de 400 de milioane de euro (n.r.: suma alocata in 2008 pentru lucrari la autostrada Bechtel). Acest lucru va fi realizat, deja a fost discutata si rezolvata aceasta problema cu ministrul de Finante si cu ministrul Transporturilor", a declarat Tariceanu astazi.

Premierul a amintit ca 136 de milioane de euro, reprezentand 30% din valoarea lucrarilor pe 2008, au fost deja platite in avans.

Seful Executivului a declarat ca ii va cere ministrului Transporturilor sa creeze o sucursala locala a Companieii Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) in zona Cluj-Oradea, avand in vedere ca este dificila coordonarea lucrarilor de la Bucuresti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.