BRD-Groupe Societe Generale este banca acreditata sa se ocupe de platile facute de NATO cu ocazia summitului de la Bucuresti, au declarat, pentru NewsIn, surse apropiate afacerii, fara a preciza despre ce sume este vorba si care au fost conditiile contractului intre banca si NATO.

Sursele nu au oferit detalii despre sumele cheltuite de NATO cu ocazia summitului de la Bucuresti, tipul tranzactiilor efectuate sau comisioanele practicate de BRD in acest caz, invocand relatia de confidentialitate intre banca si client si conditiile stricte de securitate.

Romania a platit aproape 26 milioane euro pentru organizarea summitului, bani scosi din bugetul de stat. Parlamentului i s-a alocat cea mai importanta suma, aproape o treime din total, platile incluzand mesele de pranz pentru invitati si echipamentele pentru salile de conferinte.

Ministerul Afacerilor Externe, care s-a ocupat de organizarea propriu-zisa a evenimentului, a avut alocate aproximativ 5,5 milioane euro, platile incluzand inchirierea de masini si autocare, precum si alte cheltuieli de protocol.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.