Volksbank Romania practica, incepand de joi, dobanzi mai mici cu 13 puncte procentuale la creditele imobiliare si dobanzi mai mici cu 4 puncte procentuale pentru creditele de consum, nivelul actual al dobanzii ajungand la 15%. Prin creditul Optimus, lansat in martie, persoanele fizice pot contracta imprumuturi pentru nevoi personale de pana la 50.000 de euro sau echivalentul in lei, fara avans si giranti, cu o perioada de gratie de un an. imprumutul poate fi contractat pentru maximum 15 ani, iar garantia ceruta de banca este un contract de ipoteca pe un imobil sau pe un autoturism. Pentru creditele in euro, rata dobanzii este de 9% pe an.

Creditul imobiliar Casa poate fi acordat pe o perioada de pana la 25 de ani. Avansul este de 25% din valoarea locuintei, iar valoarea creditului depinde de veniturile solicitantului. Creditul poate fi garantat cu ipoteca pe un imobil. Pentru imprumuturile in euro, Volksbank percepe o dobanda de 8%.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.