Aproximativ 30 de hoteluri de pe litoral vor fi deschise in perioada Summit-ului NATO, intre 2 si 6 aprilie, unitatile pregatind tarife speciale de cazare, care variaza intre 90 lei si 528 lei camera, pe noapte, in functie de clasificare si de serviciile oferite.
Hotelierii spera ca o parte dintre bucuresteni sa mearga intr-o minivacanta in statiunile de la Marea Neagra. Preturile variaza intre 90 de lei si 339 de lei camera single, pe noapte, si intre 96 de lei si 528 de lei camera dubla, pe noapte. "Vor fi 29 de hoteluri deschise in aceasta perioada pe litoral, cu toate ca acest lucru presupune un efort atat din partea hotelierilor, acest eveniment fiind organizat intr-o perioada mai speciala a anului, dar si din partea turistilor. Este greu deocamdata sa estimam un numar exact al turistilor care vor vizita statiunile romanesti in perioada summit-ului, avand in vedere ca majoritatea nu stiu daca vor avea zile libere", a precizat Corina Martin, presedinte al Asociatiei Litoral.

STATIUNI. Astfel, dintre cele 29 de hoteluri de pe litoral deschise in perioada 2-6 aprilie, zece se afla in Constanta, respectiv Royal, Balada Nej si Bulevard (4 stele), Millenium, Class, Capri, Ferdinand, Guci si Voila (3 stele) si Dobrogea (2 stele). Tarifele variaza intre 90 lei si 197 lei pentru camera single, 108 lei si 243 lei pentru camera dubla, respectiv 270 lei si 380 lei pentru un apartament. O parte dintre unitati ofera pensiune completa, altele demipensiune, iar cele mai multe au inclus micul dejun in pretul camerei, fara alte servicii. De asemenea, turistii pot inchiria si garsoniere sau apartamente de lux in hotelurile respective, pretul acestora variind intre 180 lei si 535 lei pe noapte. Turistii care doresc sa se cazeze in Mamaia pot alege intre hotelurile Palm Beach (cinci stele), Florida, Bavaria Blu, Iaki si Malibu (4 stele), Oxford si Perla (3 stele) si Flora (2 stele).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.