CFR ofera calatorilor doua noi tipuri de abonamente, incepand cu 10 martie 2008, cu reducere de 50%, valabile pe trenurile Inter City si accelerat, au declarat oficialii companiei.
Abonamentul cu numar nelimitat de calatorii, valabil la tren Intercity, clasa a doua, prin care se ofera o reducere de 50% din valoarea unei calatorii obisnuite si din valoarea suplimentului de tren poate fi utilizat si la trenurile de orice rang care circula pe ruta solicitata (rapid, accelerat, personal), fara a permite restituiri de tarife. Cu acest abonament se va putea calatori numai la clasa a doua si nu se va permite rezervarea de locuri, iar pentru calatoria la clasa intai se vor achita integral diferentele tarifare, potrivit comunicatului.

In ceea ce priveste abonamentul cu numar nelimitat de calatorii valabil la trenurile Accelerat, clasa a doua, CFR ofera o reducere de 50% din valoarea unei calatorii obisnuite, iar pentru calatoria cu tren de rang superior (rapid, Intercity) sau la clasa intai se vor achita integral diferentele tarifare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.