Licitatia privind achizitionarea platformei industriale Rulmentul Brasov si a stocurilor de rulmenti, evaluate la peste 68 de milioane de euro, a esuat in lipsa ofertantilor.
Rulmentul SA detine o suprafata totala de terenuri de 44 de hectare, activ evaluat la circa 40 de milioane de euro. Potrivit lichidatorului Casa de Insolventa Transilvania caietul de sarcini privind aceasta licitatie a fost achizitionat de numai doua companii, cele doua firme nedepunand garantia necesara participarii la licitatie.
“Semnalele din partea societatilor interesate si care au achitionat caietele de sarcini ne-au aratat ca preturile atat pentru platforma industriala cat si pentru stocurile de rulmenti sunt prea mari”, a declarat pentru Mediafax, Andrei Cionca, reprezentantul casei de lichidare. Rulmentul Brasov a intrat in stare de insolventa anul trecut, in iunie 2007 actionarii hotarand inceperea procesului de dizolvare si de lichidare voluntara a companiei. Hotararea a fost apoi atacata de catre o serie de actionari minoritari, Tribunalul Brasov dandu-le castig de cauza.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.