Valoarea de 328,5 milioane de euro pentru achizitia Petromservice de catre Petrom a fost confirmata de catre companiile de consultanta si audit Ernst&Young si KPMG, au afirmat reprezentantii Petrom.
“In conditiile in care am avut semnale ca aceasta tranzactie ar putea sa ridice semne de intrebare pe piata romaneasca, am cerut si o parere a unor fime redutabile de pe piata internationala care sa ne confirme pretul. Este un fel de confirmare a valorii de piata a acestei achizitii. Avem confirmarea Ernst&Young si a KPMG ca pretul este considerat ca fiind bazat pe valoarea de piata a acestei afaceri. Este o afacere foarte buna pentru noi”, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general executiv al Petrom.
Petrom a preluat in toamna anului trecut divizia de mentenanta, reparatii sonde, foraj si transporturi a Petromservice pentru 328,5 milioane de euro.


CONTESTARE. In data de 27 noiembrie, Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor a aprobat rectificarea bugetului pentru anul trecut, prin suplimentarea fondurilor pentru investitii cu 114 milioane de lei (circa 31,5 milioane euro), la 3,865 miliarde lei (1,07 miliarde euro), si redistribuirea catre sectorul de explorare si productie a unei sume prevazute initial pentru alte domenii de activitate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.