Citeva institutii de credit au pastrat conditiile pentru produsele „la promotie“ lansate la finele anului trecut.
Trei banci din Romania au lasat deschis robinetul de promotii si dupa terminarea perioadei sarbatorilor de iarna. Alpha Bank, Garanti Bank si UniCredit Tiriac au pastrat conditii de acordare mai flexibile si dobinzi mai mici pentru citeva dintre produsele lor de creditare, noteaza portalul financiar www.finzoom.ro. Alpha Bank a lansat doua produse de refinantare All in One si AH Refinance. All in One este un credit de nevoi personale pentru refinantarea creditelor contractate anterior de la alte institutii financiare cu posibilitatea obtinerii unei sume suplimentare. Prin acest credit se poate finanta 100% din soldul creditelor initiale (principalul), dobinda acumulata de la data ultimei scadente pina la momentul stingerii creditelor initiale, comisionul de rambursare anticipata, precum si alte costuri aferente stingerii creditelor initiale. AH Refinance este credit imobiliar pentru refinantarea creditelor imobiliare/ipotecare contractate de la o alta banca sau de la Alpha Bank. Posibilitatea de acoperire este de 100% din soldul creditului initial (principalul), dobinda acumulata de la data ultimei scadente pina la momentul stingerii creditului initial, precum si comisionul de rambursare in avans perceput de creditorul initial.

Garanti Bank Romania a lansat primul card de credit cu bonus prevazut cu cip. Cardul este emis sub licenta MasterCard si ofera clientilor posibilitatea de a primi inapoi un procent din banii cheltuiti pe cumparaturi si de a plati in rate lunare produsele de valori mai mari, cu sau fara dobinda. Cardul permite utilizatorilor sa adune puncte ori de cite ori platesc cu cardul la comercianti. In cazul in care clientul face cumparaturi de la un magazin partener al bancii, atunci valoarea bonusului este cuprinsa intre 1 si 2% din suma cheltuita.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.