Dacia cheama in service modelele Logan produse pana in 2007 (Update) (Update) Automobilele Logan fabricate in uzina Renault din Rusia, de la inceperea productiei si pana la sfarsitul anului 2006, vor fi verificate in service pentru a vedea daca stratul de ceara de protectie anticoroziune a fost afectat de apa, in zona pasajelor rotilor din spate, a anuntat Renault.

Masinile Logan fabricate in Rusia, incepand din 2005 si pana la sfarsitul anului 2006, care totalizeaza circa 61.000 de unitati, vor fi verificate cu ocazia reviziilor periodice, iar cheltuielile pentru eventualele reparatii la caroserie si pentru aplicarea de ceara de protectie anticoroziune vor fi suportate de constructor.

Anuntul Renault a venit imediat dupa ce Dacia a anuntat joi ca in urma unor controale de rutina a constatat, in cateva cazuri, prezenta unor „puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule Logan berlina”.

In urma unor controale de rutina, Dacia a constatat, in cateva cazuri, prezenta unor puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule Logan berlina.

Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de patrunderea apei prin pasajele rotilor spate ca urmare a unor operatiuni imperfect realizate in cursul procesului de fabricatie (aplicarea de mastic si/sau pozitionarea unui obturator).

"Actiunile corective au fost deja aplicate in uzina pentru asigurarea celei mai bune calitati de fabricatie, mai ales in momentul aplicarii de mastic, operatiune care necesita dexteritate" se arata in comunicatul Dacia.