Dacia va realiza o operatiune de service - injectarea suplimentara de ceara protectoare in anumite portiuni ale caroseriei - pentru modelele Logan Berlina produse pana la sfarsitul anului 2006.
Dacia cheama in service modelele Logan produse pana in 2007 (Update) (Update) Automobilele Logan fabricate in uzina Renault din Rusia, de la inceperea productiei si pana la sfarsitul anului 2006, vor fi verificate in service pentru a vedea daca stratul de ceara de protectie anticoroziune a fost afectat de apa, in zona pasajelor rotilor din spate, a anuntat Renault.

Masinile Logan fabricate in Rusia, incepand din 2005 si pana la sfarsitul anului 2006, care totalizeaza circa 61.000 de unitati, vor fi verificate cu ocazia reviziilor periodice, iar cheltuielile pentru eventualele reparatii la caroserie si pentru aplicarea de ceara de protectie anticoroziune vor fi suportate de constructor.

Anuntul Renault a venit imediat dupa ce Dacia a anuntat joi ca in urma unor controale de rutina a constatat, in cateva cazuri, prezenta unor „puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule Logan berlina”.

In urma unor controale de rutina, Dacia a constatat, in cateva cazuri, prezenta unor puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule Logan berlina.

Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de patrunderea apei prin pasajele rotilor spate ca urmare a unor operatiuni imperfect realizate in cursul procesului de fabricatie (aplicarea de mastic si/sau pozitionarea unui obturator).

"Actiunile corective au fost deja aplicate in uzina pentru asigurarea celei mai bune calitati de fabricatie, mai ales in momentul aplicarii de mastic, operatiune care necesita dexteritate" se arata in comunicatul Dacia.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.