Concernul Nokia va angaja in cursul anului 2008 de doua ori mai multe persoane decat a anuntat initial, potrivit directorului executiv al Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj, Daniel Don
"Nokia a inceput angajarile cu privire la deschiderea fabricii, care va avea loc in 11 februarie. Pana in acest moment au fost recrutate si sunt in faza de angajare in jur de 100 de persoane cu studii medii, operatori, si 50 de persoane cu studii superioare", a afirmat Daniel Don. Directorul Parcului Industrial Tetarom, Viorel Gavrea, a declarat ca nu poate spune exact data la care va fi inaugurata fabrica, insa evenimentul se va intampla, cu siguranta, intre 1 si 15 februarie, dupa cum informeaza Adevarul.

"Referitor la numarul de angajati, din memoriul convenit rezulta ca in primul trimestru vor avea 500, insa se poate sa fie si mai multi. Lucrarile au fost facute in avans. Ei preconizau sa poata incepe productia in luna martie, iar acum o pot face in februarie", a afirmat Gavrea.

„Referitor la numarul de angajati, din memoriul convenit rezulta ca in primul trimestru vor avea 500, insa se poate sa fie si mai multi. Lucrarile au fost facute in avans. Ei preconizau sa poata incepe productia in luna martie, iar acum o pot face in februarie”, a afirmat Gavrea dupa cum precizeaza Wall-Street.

Directorul Tetarom a spus ca s-a convenit deja instalarea unui semafor la punctul unde va fi amenajata traversarea caii ferate, care va asigura legatura dintre fabrica Nokia si DN 1C. “Am convenit cu domnul arhitect sef al judetului ca este nevoie de semaforizare in zona, lucru ce se va concretiza la sfarsitul lunii martie. In aceea perioada, deja sute de tiruri vor vor circula zilnic peste traversarea caii ferate”, a mai afirmat Gavrea.

Investitia Nokia la Jucu a fost estimata la 200 de milioane de euro (investitia concernului finlandez Nokia si a furnizorilor sai) si va crea in Nokia Village aproximativ 15.000 de noi locuri de munca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.