Revista britanica Business Week a intocmit un top al celor mai scumpe masini vandute in anul care tocmai s-a incheiat.
Desi pare greu de crezut, nume grele din industria auto, precum Lamborghini Reventon sau Bugatti Veyron Pur Sang nu au intrat in acest top, desi ambele supercaruri valoreaza mai bine de un milion de euro...fiecare. Aflati in cele ce urmeaza cui a revenit onoarea de a fi cel mai scump automobil vandut in 2007.

Numarul bogatilor a crescut, la nivel global, cu 11,3% din 2005 in 2006, potrivit 2007 World Wealth Report, iar o data cu el si numarul modalitatilor in care acestia isi pot cheltui banii. Raportul intocmit de Cap Gemini si Merrill Lynch ii identifica drept "ultra-high net-worth" pe toti cei care poseda bunuri cu o valoare mai mare de 30 milioane dolari. Se stie insa ca peste un anumit prag, banii trec pe planul doi, ajungand sa primeze placerea de a conduce o masina de colectie si statutul pe care aceasta il ofera. Astfel ca preturile masinilor clasice continua sa creasca, 2007 fiind un an record in ceea ce priveste vanzarile inregistrate de casele de licitatii in materie de masini individuale.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.