Doua institutii de credit din Romania ofera posibilitatea refinantarii tuturor imprumuturilor printr-un singur credit. Sint incluse si cardurile

Credit de casa, imprumut de consum si credit pe card. Toate pot fi platite la pachet, pe sistemul o singura rata, un singur credit. Produsul a fost lansat aproape simultan de doua dintre cele mai importante banci din Romania: Raiffeisen Bank si Alpha Bank. Principalul avantaj este reducerea costurilor prin aplicarea unui singur comision pe un singur credit, dar si prin obtinerea unei dobinzi mai avantajoase in cazul in care creditele refinantate au fost contractate inainte de 2006 sau pina la jumatatea anului 2007, cind inflatia si dobinzile au reinceput sa creasca. In plus, platesti o singura rata, iar perioada creditului poate fi extinsa, la fel ca suma contractata in conditiile in care costurile sint mai mici.

Raiffeisen Bank propune creditul de nevoi personale cu ipoteca Flexicredit Integral ce poate ingloba intr-unul singur, la nevoie, atit un credit ipotecar, cit si unul de nevoi personale sau de consum, anunta portalul financiar www.finzoom.ro. Pentru o refinantare in franci elvetieni (CHF) banca propune o dobinda de 4,9%, iar pentru creditul in lei (RON) 6% fixa in primul an. Comisioanele atasate acestui credit sint: 30 de euro comision de evaluare, 0,15% administrare lunara la sold si 2,2% comision de procesare anual, aplicat tot la soldul creditului.

Garantia acceptata este ipoteca constituita in favoarea bancii asupra unuia sau mai multor imobile aflate in proprietatea contractantului sau a unor terti. Perioada de creditare poate ajunge la 40 de ani. Poate fi obtinuta o suma de bani suplimentara, cu mentiunea ca pentru sume mai mari de 40.000 de euro banca solicita date despre destinatia banilor. Raiffeisen ofera facilitatea platii automate a ratelor lunare din contul curent fara a fi nevoie de deplasarea la banca in fiecare luna.

Alpha Bank a lansat ALPHA ALL IN 1, credit de nevoi personale destinat refinantarii tuturor tipurilor de credite contractate anterior de la alte banci. Banca acorda in plus un card de credit AlphaCard Visa Credit cu disponibil maxim de 5.000 de euro sau echivalentul in RON.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.